Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

IT og Teknologi cafe

Vi viser dig vejen ind i den digitale og teknologiske verden

Hjælp til når teknologien driller

computer, IPAD, telefonen, SKYPE,slægtsforskning, NEMID, opskrifter, Netbank fodbold, billedredigering, og meget mere....

VI TILPASSER TILBUDDET TIL DIT BEHOV OG EFTER DINE INTERESSER

Til tider kan teknologien i dag ,være svær og kompliceret at forstå. Derfor åbner vi nu et nyt tilbud ”IT & Teknologi cafe’en”, hvor I kan få hjælp til at navigere i den nye verden. Det kan være hjælp til din IPAD, telefon, internet, betale regninger på netbank mm. I cafeen kan I møde en hjælper, som vil guide jer ind i det nye teknologiske univers.

Det kan være du sidder med tankerne ”det ser spændende ud med alt det man kan med en IPAD, computer og de nye moderne telefoner! Men hvordan kommer jeg igang, når det hele er så forvirrende?” Nogle eksempler kan være:

Hvad er SKYPE?”- Et program til at have videosamtaler med andre fra nær og fjern- helt gratis.

Hvad er Sociale medier?” Facebook er et socialt medie. Men hvad kan man bruge det til, hvad skal man evt. passe på?


Hvad er internettet?- Internettet er ”bibliotek” med en masse viden. Vi kan hjælpe dig med at finde rundt. Vi hjælper dig udfra dine interesser og behov. Hvor og hvornår?

Det er gratis at benytte sig af vores IT og Teknologi cafe. Vi mødes 1 gang om måneden, 2016 : 20.11, 2017 : 15.1, 12.2, 12.3, 9.4, 7.5.

Har du bestemte emner du vil undervises i, feks. NEMID, netbank, telefon mm, skal du gived besked senest en uge før, Der er tilmeldingsfrist for deltagelse senest 1 uge før hver undervisning. Vi har selv nogle computere til rådighed, men hvis du skal have hjælp til, at bruge din IPAD eller telefon skal du tage selv have den med. For yderligere information og tilmeldingkontakt Frivilligcenter Herlev på mail@frivilligcenterherlev.dk eller telefon 61515405.

  • 1