Støt en pårørende

Som ægtefælle til en dement kan det være svært at forlade hjemmet for at tage på indkøb eller dyrke en hobby, fordi den demente ikke kan efterlades uden opsyn. Besøget af en frivillig er med til at frigive tid, hvor den pårørende ved, at den demensramte er i trygge hænder, og derfor med god samvittighed kan få tid til sig selv.

En pårørende beskriver tilbuddet som ”en kæmpe gave”
og uddyber:

”En gave der gør, at jeg kan delagtiggøre mig i gøremål – det vil sige, at jeg kan tage ud af huset med forvisning om, at der er en hjemme hos min demensramte kone og passer på hende og er hos hende. At det så samtidig er en frivillig som har empati, har indlevelsesevne og forstår nogle af de problematikker, som min kone nu en gang har, det gør jo, at min kone også er uendelig glad for den frivillige”.

Tilbuddet er gratis. Kontakt for yderligere uforpligtende spørgsmål Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 6151 5405.

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05