Log på

Husk mig

Borgerhvad tilbyder frivilligcentret

Sygdom & Handicap

I denne kategori finder du tilbud inden for sygdom og handicap. Her er tilbud om aflastning og støtte til pårørende, rådgivning, netværk og fællesskaber.

BEDRE PSYKIATRI - Landsforeningen for pårørende
BEDRE PSYKIATRI tilbyder aktiviteter, der primært henvender sig til pårørende til mennesker med psykisk sygdom.
Bliv ven med en dement – støt en pårørende
Som frivillig har du mulighed for at gøre en forskel for en familie i en svær livssituation.
Cafe Parkinson Herlev & Glostrup
Cafe Parkinson Herlev & Glostrup er en cafe for parkinsonramte og deres pårørende.
Candlelight dinner
Candlelight dinner er middag i stearinlysets skær for demensramte par, hvor samvær med andre ligesindede par og hygge er i fokus.
Dansk Blindesamfund
Dansk Blindesamfund støtter og hjælper blinde og svagtseende med rådgivning og vejledning.
Danske Handicaporganisationer DH-Herlev
DH-Herlev arbejder for borgere med handicap i kommunen.
Herlev Høreforening
Herlev Høreforening har aktiviteter for alle med samvær og oplevelser som eksempelvis foredrag.
Herlev Lokale Lungeforening
Herlev Lokale Lungeforening støtter mennesker med kol og deres familier gennem information, foredrag, udflugter og afholdelse af café.
Kræftens Bekæmpelse, Herlev Lokalforening
Herlev Lokalforening er med til at bekæmpe og forebygge kræftsygdomme og de følgevirkninger, der måtte opstå. Foreningen arbejder for at forbedre mulighederne for de berørte i kommunen via tværfagligt samarbejde og bistår borgere, der har behov for det.
Pårørende til demente
Pårørendegrupper er et tilbud for pårørende til en dement.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »