Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Borgerhvad tilbyder frivilligcentret

Ældre

I denne kategori finder du tilbud til ældre som for eksempel motions- og sociale aktiviteter og interesseorganisationer.

Hvis du leder efter besøgstjenester så kig under målgruppen ’Socialt udsatte’. Under målgruppen ’Handicap’ finder du også tilbud om besøgsvenner til ældre. Interkulturelle tilbud til ældre findes under målgruppen ’Flygtninge og indvandrere’.

Frivilligcenter Herlev
Frivilligcenter Herlevs formål er, at støtte, synliggøre og udvikle det frivillige sociale arbejde i Herlev samt at styrke det tværfaglige samarbejde og skabe gode rammer for udvikling af frivillighed i lokalsamfundet.
Ældre Sagen Herlev
Faste aktiviteter næsten alle ugens dage som omfatter f.eks. besøgsvenner, udflugter, rejser, foredrag, undervisning, motion og sociale arrangementer
Gymnastik Pigerne
Gymnastik og samvær med te og kaffe efterfølgende Tidspunkt kl. 9-12
Time-Puljen
Et netværk af folk, der hjælper hinanden med råd og dåd ved praktiske, mindre opgaver, såsom skifte en pære, passe et barn, fælles indkøb, havehjælp, malearbejde m.m. Er godkendt af skattevæsnet. Børn kan deltage sammen med forældre. Er IKKE beregnet som en ældreklub. Kaffe- eller spise
Danske Handicaporganisationer DH Herlev
DH Herlev er en organisation for personer med et fysisk eller psykisk handicap og deres pårørende. Der afholdes møder, kurser, foredrag med mere på forskellige dage og tidspunkter efter aftale.
Time-Puljen
Et netværk af folk, der hjælper hinanden med råd og dåd ved praktiske, mindre opgaver. Er godkendt af skattevæsenet. Børn kan deltage sammen med forældre i mange opgaver,ikke beregnet som ældreklub. Kaffe og spise møder, hvor der kan spørges om hjælp til noget, man ikke kan eller vil væ
Ældresagen Litteraturkreds 2
Gruppen mødes hver 2. torsdag i perioden okt.-maj mdr. kl. 10:00-12:00 Der læses en bog hver mdr., som gennemgås og diskuteres. Man skal være medlem af Ældresagen, for at kunne deltage i litteratur kredsen og dermed fyldt 18 år.
Ældresagen Litteraturkreds 3
Gruppen mødes den 1. onsdag hver mdr. i perioden okt.-maj mdr. Der gennemgås og diskuteres en bog hver mdr. Man skal være medlem af Ældresagen og dermed fyldt 18 år for at kunne deltage i gruppen. Der kan deltage 10-12 personer.
Herlev Frimærkeklub
En frimærkeklub med møder, foredrag og aktiviteter, hvor der mødes ca. 20-30 personer hver tirsdag kl. 18:30-22:00. Klubben har ca. 60 medlemmer.
Lungeforeningen Herlev
Foreningens formål er at få oplysning ud til så mange som muligt i Herlev af de 90 medlemmer. Informationer om KOL og andre lunge sygdomme via foredrag, undervisning og general hygge. Man mødes den sidste torsdag i hver mdr. dog ikke i juli og december mdr. kl. 14-17
« Start Forrige 1 2 3 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET

Find forening nær dig