Log på

Husk mig

Borgerhvad tilbyder frivilligcentret

Netværksgrupper & selvhjælpsgrupper

I denne kategori finder du netværksgrupper og selvhjælpsgrupper, der mødes om forskellige emner og problemstillinger.

Hvad er en selvhjælpsgruppe?
En selvhjælpsgruppe er en gruppe mennesker, der mødes om et fælles emne eller problem. Selvhjælpsgruppen giver den enkelte deltager mulighed for at dele sine tanker og følelser med andre ligestillede. Den indbyrdes forståelse og mødet med ligesindede er elementær i en selvhjælpsgruppe. Det giver deltagerne en følelse af ikke at være alene og skaber mulighed for personlig handlekraft og udvikling i forhold til at løse problemer i eget liv. Selvhjælp er ikke et behandlingstilbud, men deltagelse i et fællesskab, der støtter og deler erfaringer i forhold til at tage hånd om de problemer, der fylder mest i hverdagen.

AA - Fredagsgruppen, Herlev
Gruppe for anonyme alkoholikere.
Anonyme Narkomaner NA
Anonyme Narkomaner er for mennesker, som er afhængige af euforiserende stoffer og som ønsker at blive stoffri.
Blixen Klub
Blixen Klub er for kvinder i alderen fra 60+, som ønsker at få inspiration, finde fællesskaber og danne netværk.
Børneskilsmissegruppe
Børneskilsmissegruppen er for børn i alderen 8-18 år, hvis forældre er blevet skilt eller gået fra hinanden.
Børnesorggruppe
Børnesorggruppen er for børn i alderen 8-18 år, som har mistet en nær pårørende.
Fleksjobcafeen i Herlev
“Fleksjobcafeen i Herlev” er et frirum for fleksjobbere med tilknytning til Herlev Kommune og førtidspensionister, der er tildelt førtidspension efter at have været i fleksjob tilknyttet Herlev Kommune.
Hemingway Club®
Vejen til det gode liv – for voksne mænd. Savner du nogen at dele dine interesser med – eller måske bare andre mænd at dele dine tanker med?
Krea gruppen
Krea gruppen er for alle, som har lyst til at være sammen med andre omkring kreative aktiviteter som eksempelvis at tegne, male eller strikke.
Livshistoriefortælling
Livshistoriefortælling er et gruppetilbud, hvor det er muligt at fortælle sin historie og få et nyt fællesskab.
Netværk for forældre til bandemedlemmer / Unge på afveje
Netværket støtter, hjælper og rådgiver forældre til bandemedlemmer eller unge på afveje. Netværket består af en gruppe forældre, som har fundet sammen, fordi deres børn eller unge på forskellig vis har tilknytning til bandemiljøet, et kriminelt miljø eller har et misbrug.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »