Log på

Husk mig

Borgerhvad tilbyder frivilligcentret

Familiehusets Åbne Dør

Familiehusets Åbne Dør er et anonymt og gratis samtaletilbud for børn, unge og familier.
I den Åbne Dør tilbydes kortere samtaleforløb for børn, unge og familier ved behov for sparring til udfordringer i hverdagen. Samtalerne kan handle om forbedring af trivsel i skole, institution eller fritid. Du kan få hjælp til udfordringer i forbindelse med tristhed, stress eller andet, der opleves svært. Du er også velkommen, hvis du har behov for samtaler om familielivet eller relationer, der er svære. Derudover kan du som borger få viden om kommunale og frivillige tilbud og støttemuligheder. Vi tilbyder ligeledes information om kommunale og frivillige gruppetilbud, der kunne rette sig imod dig og din families behov.

Kontaktperson: Line Berglund Bjerregaard