Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Borgerhvad tilbyder frivilligcentret

 

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Leder du efter tilbud til grønlandske børn, findes de under kategorien ’Grønland’. Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

test
her erne nkort
Frivilligcenter Herlev
Frivilligcenter Herlevs formål er, at støtte, synliggøre og udvikle det frivillige sociale arbejde i Herlev samt at styrke det tværfaglige samarbejde og skabe gode rammer for udvikling af frivillighed i lokalsamfundet.
Time-Puljen
Et netværk af folk, der hjælper hinanden med råd og dåd ved praktiske, mindre opgaver, såsom skifte en pære, passe et barn, fælles indkøb, havehjælp, malearbejde m.m. Er godkendt af skattevæsnet. Børn kan deltage sammen med forældre. Er IKKE beregnet som en ældreklub. Kaffe- eller spise
Danske Handicaporganisationer DH Herlev
DH Herlev er en organisation for personer med et fysisk eller psykisk handicap og deres pårørende. Der afholdes møder, kurser, foredrag med mere på forskellige dage og tidspunkter efter aftale.
Time-Puljen
Et netværk af folk, der hjælper hinanden med råd og dåd ved praktiske, mindre opgaver. Er godkendt af skattevæsenet. Børn kan deltage sammen med forældre i mange opgaver,ikke beregnet som ældreklub. Kaffe og spise møder, hvor der kan spørges om hjælp til noget, man ikke kan eller vil væ
Lungeforeningen Herlev
Foreningens formål er at få oplysning ud til så mange som muligt i Herlev af de 90 medlemmer. Informationer om KOL og andre lunge sygdomme via foredrag, undervisning og general hygge. Man mødes den sidste torsdag i hver mdr. dog ikke i juli og december mdr. kl. 14-17
Herlev Skakklub
Foreningen spiller skak, og der afholdes turneringer. Medlemmerne mødes hver mandag kl. 18:30-24:00. Der er ca. 30 deltagere pr. møde.
SLIP VANEN
Der gives råd og vejledning i selvhjælps grupperne. De er for 16-26 årige, der mødes hver fredag kl. 10-16. Der deltager 6-12 personer pr. gang.
SIND Ballerup-Furesø-Herlev
Foredrag, sociale aktiviteter, netværksgrupper
Et liv som ordblind
At udbrede kendskabet til ordblindhed og de muligheder ordblinde har for støtte i skolen, på uddannelsen og arbejdspladsen. På Etlivsomordblind.dk finder du viden om ordblindhed og historier fra ordblinde om hvordan de har fundet en vej rundt om deres udfordringer.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET

Find forening nær dig