Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Borgerhvad tilbyder frivilligcentret

 

Familie & forældre

I denne kategori finder du tilbud til familier og forældre. Her kan du finde tilbud om rådgivning og støtte, samt tilbud om sorggrupper og sociale aktiviteter for hele familien.

test
her erne nkort
Frivilligcenter Herlev
Frivilligcenter Herlevs formål er, at støtte, synliggøre og udvikle det frivillige sociale arbejde i Herlev samt at styrke det tværfaglige samarbejde og skabe gode rammer for udvikling af frivillighed i lokalsamfundet.
Time-Puljen
Et netværk af folk, der hjælper hinanden med råd og dåd ved praktiske, mindre opgaver, såsom skifte en pære, passe et barn, fælles indkøb, havehjælp, malearbejde m.m. Er godkendt af skattevæsnet. Børn kan deltage sammen med forældre. Er IKKE beregnet som en ældreklub. Kaffe- eller spise
Danske Handicaporganisationer DH Herlev
DH Herlev er en organisation for personer med et fysisk eller psykisk handicap og deres pårørende. Der afholdes møder, kurser, foredrag med mere på forskellige dage og tidspunkter efter aftale.
Time-Puljen
Et netværk af folk, der hjælper hinanden med råd og dåd ved praktiske, mindre opgaver. Er godkendt af skattevæsenet. Børn kan deltage sammen med forældre i mange opgaver,ikke beregnet som ældreklub. Kaffe og spise møder, hvor der kan spørges om hjælp til noget, man ikke kan eller vil væ
Herlev Frimærkeklub
En frimærkeklub med møder, foredrag og aktiviteter, hvor der mødes ca. 20-30 personer hver tirsdag kl. 18:30-22:00. Klubben har ca. 60 medlemmer.
Lungeforeningen Herlev
Foreningens formål er at få oplysning ud til så mange som muligt i Herlev af de 90 medlemmer. Informationer om KOL og andre lunge sygdomme via foredrag, undervisning og general hygge. Man mødes den sidste torsdag i hver mdr. dog ikke i juli og december mdr. kl. 14-17
Herlev Skakklub
Foreningen spiller skak, og der afholdes turneringer. Medlemmerne mødes hver mandag kl. 18:30-24:00. Der er ca. 30 deltagere pr. møde.
Første Skridt Herlev
Der gives anonym gælds rådgivning den 1. tirsdag hver mdr. kl. 18:00-20:30. Der deltager 3-5 frivillige samt 1-3 brugere af rådgivningen hver gang.
Anonyme Alkoholikere
AA deltagerne mødes hver fredag kl. 18:00-20:30, hvor der er mødeaktivitet. Der deltager ca. 15 personer hver gang. Der er tavshedspligt og alle deltager anonymt.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET

Find forening nær dig