Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Borgerhvad tilbyder frivilligcentret

Handicap

I denne kategori finder du tilbud til mennesker med handicap. Kategorien er opdelt i underkategorier, så man kan finde de tilbud, som henvender sig specifikt til ens handicap. Under de forskellige underkategorier findes tilbud som interesseorganisationer, information og oplysning, rådgivning og vejledning, netværk, sociale aktiviteter og besøgsvenner. Under ’Øvrige’ findes tilbud som kan have generel interesse.

DH Herlev (Danske Handicaporganisationer)
DH Herlev er en del af en paraplyorganisation og har til opgave at varetage fælles interesser for at forebygge, eliminere, begrænse eller afhjælpe følgerne ved medfødt eller tilstødt langvarig fysisk, psykisk, intellektuel, kognitiv eller sensorisk funktionsnedsættelse.
Danske Handicaporganisationer DH Herlev
DH Herlev er en organisation for personer med et fysisk eller psykisk handicap og deres pårørende. Der afholdes møder, kurser, foredrag med mere på forskellige dage og tidspunkter efter aftale.
Time-Puljen
Et netværk af folk, der hjælper hinanden med råd og dåd ved praktiske, mindre opgaver. Er godkendt af skattevæsenet. Børn kan deltage sammen med forældre i mange opgaver,ikke beregnet som ældreklub. Kaffe og spise møder, hvor der kan spørges om hjælp til noget, man ikke kan eller vil væ
Et liv som ordblind
At udbrede kendskabet til ordblindhed og de muligheder ordblinde har for støtte i skolen, på uddannelsen og arbejdspladsen. På Etlivsomordblind.dk finder du viden om ordblindhed og historier fra ordblinde om hvordan de har fundet en vej rundt om deres udfordringer.
Powered by Sigsiu.NET

Find forening nær dig