Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Borgerhvad tilbyder frivilligcentret

Psykisk sårbarhed

I denne kategori finder du tilbud til psykisk sårbare inddelt i undergrupper, som henvender sig til konkrete problemstillinger. Under kategorien øvrige findes tilbud, som henvender sig mere generelt til psykisk sårbare. Tilbud til folk med asperges, autisme og ADHD findes under målgruppen sygdom.

Frivilligcenter Herlev
Frivilligcenter Herlevs formål er, at støtte, synliggøre og udvikle det frivillige sociale arbejde i Herlev samt at styrke det tværfaglige samarbejde og skabe gode rammer for udvikling af frivillighed i lokalsamfundet.
SIND Ballerup-Furesø-Herlev
Sind arbejder for trivsel, forbyggelse og rehabilitering SIND arbejder for at sikre, at mennesker med sindslidelse og deres pårørende skal kunne udleve deres drømme og kunne realisere et godt liv i samfundet. Sindslidelse er en fælles udfordring for samfundet, mennesker med sindslidelse, pårø
SIND Ballerup-Furesø-Herlev
Vi afholder.Foredrag, sociale aktiviteter, netværksgrupper med fokus på hjælp til sindslidende.
Danske Handicaporganisationer DH Herlev
DH Herlev er en organisation for personer med et fysisk eller psykisk handicap og deres pårørende. Der afholdes møder, kurser, foredrag med mere på forskellige dage og tidspunkter efter aftale.
SLIP VANEN
Der gives råd og vejledning i selvhjælps grupperne. De er for 16-26 årige, der mødes hver fredag kl. 10-16. Der deltager 6-12 personer pr. gang.
SIND Ballerup-Furesø-Herlev
Foredrag, sociale aktiviteter, netværksgrupper
Powered by Sigsiu.NET

Find forening nær dig