Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Vores lokaler

I menuen til højre kan du se, hvilke foreninger, der pt. er en del af foreningsfællesskabet, og du kan læse mere om lokalebooking. Du kan også læse retningslinjerne for brug af huset. Frivilligcentret er foreningernes hus, og vi har en række lokaler, som frivillige og foreninger kan låne. Der er lokaler i forskellige størrelser, som I kan bruge til foreningens aktiviteter, fx møder eller brugerrettede aktiviteter. Vi har køkkenfaciliteter, Teleslynge og projektor og mod betaling kan I også bruge kopimaskine og printer. Bemærk at der desværre kun er handicapadgang og teleslynge til stor stue.

I kan selv booke enkelttider via vores online bookingsystem. Hvis I skal booke til faste møderækker skal i kontakte os personligt på telefon 44924405 eller på mail@frivilligcenterherlev.dk. Før I kan låne lokaler første gang skal i lave en aftale med os med henblik på udlevering af nøgle samt husorden.

Hvis din forening selv ønsker adgang til bookingsystemmet skal I oprettes med brugernavn og kode. Skriv til mail@frivilligcenterherlev.dk med mailadresse, foreningsnavn, kontaktperson for oprettelse.

 

 

                  

Stor stue(60 pladser)                                               Grupperum 4(8 pladser)

                 

Fælles rum(14 pladser plus sofagruppe)             Grupperum 1(4-6 pladser)

                

Grupperum 2 (10pladser)                                   Grupperum 3 (samtalerum m/pc'er)