Medlemsoversigt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Fleksjobcafeen i Herlev

“Fleksjobcafeen i Herlev” er et frirum for fleksjobbere med tilknytning til Herlev Kommune og for førtidspensionister, der er tildelt førtidspension efter at have været i fleksjob tilknyttet Herlev Kommune. 

Hemingway Club®

Vejen til det gode liv – for modne mænd. Savner du nogen at dele dine interesser med – eller måske bare andre mænd at dele dine tanker med?

Herlev Byspejderne

Herlev Byspejderne afholder aktiviteter for børn og unge med fokus på friluftsliv, samarbejde og praktiske færdigheder. Herlev Byspejderne er kendt for et stærkt fællesskab, der giver gode og udviklende oplevelser for både børn, unge og voksne.

Herlev Frimærkeklub

Herlev Frimærkeklub er for alle voksne, der interesserer sig for frimærker, filateli, posthistorie og postkort.

Herlev Løbe- og Atletikklub

Herlev Løbe- og Atletikklub er et fællesskab gennem sporten, som styrker medlemmers livsstil og sociale netværk.

Herlev Sogns Menighedspleje

Herlev Sogns Menighedspleje indsamler og uddeler midler til hjælp for trængende borgere i sognet.

IF Aktivisterne

IF Aktivisterne tilbyder borgere med psykiske problemer et kvalificeret idræts- og motionstilbud, hvor der er mulighed for at få øget fysisk og psykisk velvære, samt at øge sit sociale netværk og have det sjovt.

Krea gruppen

Krea gruppen er for alle, som har lyst til at være sammen med andre omkring kreative aktiviteter som eksempelvis at tegne, male eller strikke.

Kræftens Bekæmpelse, Herlev Lokalforening

Herlev Lokalforening er med til at bekæmpe og forebygge kræftsygdomme og de følgevirkninger, der måtte opstå. Foreningen arbejder for at forbedre mulighederne for de berørte i kommunen via tværfagligt samarbejde og bistår borgere, der har behov for det.

Kvisten

Kvisten er en almenvelgørende forening, der gennem frivilligt, ulønnet arbejde støtter og rådgiver personer, der har været udsat for seksuelle overgreb og deres pårørende.

Landsforeningen for efterladte efter selvmord - Lokalkreds Sjælland

Efterladte efter selvmord, Lokalkreds Sjælland, skaber mulighed for, at efterladte efter selvmord kan møde andre med lignende erfaringer. Foreningen består hovedsageligt af frivillige, som selv er efterladte.

Landsindsamling, Røde Kors Herlev

Røde Kors har landsindsamling den første søndag i oktober.

Lektiecafé, Røde Kors Herlev

Lektiecafeen hjælper børn og unge med lektier og udfyldelse af skemaer m.m.

Lindehøj Sogns Menighedspleje

Lindehøj Sogns Menighedspleje tilbyder kirkeligt socialt arbejde til enlige og familier som netværksarbejde, julehjælp, akut hjælp, vågetjeneste og aktiviteter.

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05