Foreninger der starter med H

Hemingway Club®

Vejen til det gode liv – for modne mænd. Savner du nogen at dele dine interesser med – eller måske bare andre mænd at dele dine tanker med?

Herlev Bordtennis

Vidste du, at Herlev har en af landets bedste bordtennisklubber? Klubben tilbyder træning for alle aldre og på alle niveauer – lige fra de yngste ungdomsspillere til de ældste veteraner, der for længst er gået på pension.

Herlev Boxing

Herlev Boxing tilbyder medlemmer deltagelse i boksetræning og kamp. Klubben er for alle over 10 år og tilbyder forskellige hold.

Herlev Byspejderne

Herlev Byspejderne afholder aktiviteter for børn og unge med fokus på friluftsliv, samarbejde og praktiske færdigheder. Herlev Byspejderne er kendt for et stærkt fællesskab, der giver gode og udviklende oplevelser for både børn, unge og voksne.

Herlev Dykkerklub Jernlungerne

Herlev Dykkerklub Jernlungerne udbreder kendskabet til dykning og uddan­ner medlemmerne til at kunne udøve dykning på forsvarlig vis.

Herlev Folkedanserforening

Herlev Folkedanserforening underviser voksne såvel som børn i hovedsageligt danske folkedanse fra 1700- og 1800-tallet samt baldanse fra 1800-tallet.

Herlev Frimærkeklub

Herlev Frimærkeklub er for alle voksne, der interesserer sig for frimærker, filateli, posthistorie og postkort.

Herlev Høreforening

Herlev Høreforening har aktiviteter for alle i form af samvær og oplevelser, som eksempelvis foredrag.

Herlev Ishockey Klub

Herlev Ishockey Klub tilbyder professionel træning med dygtige trænere, der støtter og udvikler spillerne. Der er stor fokus på den enkelte spiller, men også holdet, så alle føler et fællesskab.

Herlev Lokale Lungeforening

Herlev Lokale Lungeforening støtter mennesker med kol og deres familier gennem information, foredrag, udflugter og afholdelse af café.

Herlev Løbe- og Atletikklub

Herlev Løbe- og Atletikklub er et fællesskab gennem sporten, som styrker medlemmers livsstil og sociale netværk.

Herlev Petanque

Herlev Petanque mødes og spiller petanque i sommertiden 1-2 gange om aftenen.

Herlev Sogns Menighedspleje

Herlev Sogns Menighedspleje indsamler og uddeler midler til hjælp for trængende borgere i sognet.

Herlev/Hjorten Badminton

Herlev/Hjorten Badminton har badmintonhold for mange niveauer og mange aldersgrupper.

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05