Companies starting with H

Hemingway Club

Vejen til det gode liv – for modne mænd. Savner du nogen at dele dine interesser med – eller måske bare andre mænd at dele dine tanker med?

Herlev Bordtennis

Vidste du, at Herlev har en af landets bedste bordtennisklubber? Klubben tilbyder træning for alle aldre og på alle niveauer – lige fra de yngste ungdomsspillere til de ældste veteraner, der for længst er gået på pension.

Herlev Boxing

Herlev Boxing tilbyder medlemmer deltagelse i boksetræning og kamp. Klubben er for alle over 10 år og vi tilbyder forskellige hold.

Herlev Bridgeklub

Bridge i hyggelige rammer.

Herlev Byspejderne

Herlev Byspejderne afholder aktiviteter for børn og unge med fokus på friluftsliv, samarbejde og praktiske færdigheder. Herlev Byspejderne er kendt for et stærkt fællesskab der giver gode og udviklende oplevelser for både børn, unge og voksne.

Herlev Country Dance Club (HCDC)

For voksne og ældre - både enlige og par.

HCDC tilbyder undervisning i Square Dance og Line Dance på næsten alle niveauer. En mere specifik oversigt findes på hjemmesiden.

Herlev Dykkerklub Jernlungerne

Herlev Dykkerklub Jernlungerne udbreder kendskabet til dykning og uddan­ner medlemmerne til at kunne udøve dykning på forsvarlig vis.

Herlev Folkedanserforening

Herlev Folkedanserforening tilbyder undervisning i folkedans og baldans i et socialt fællesskab, og har hold der passer til alle.

Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling

Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling lægger stor vægt på, at det skal være hyggeligt og sjovt at gå til kunstskøjteløb.

Vi tilbyder træning i kunstskøjteløb på flere niveauer fra nybegynder til øvet, der trænes på tværs af alder. Der er i klubben plads til, at man kan lære at skøjte for hyggens skyld eller med henblik på at deltage i konkurrencer.

Vores trænere er alle selv tidligere skøjteløbere og kender alt til sporten.

Herlev Ishockey Klub

Herlev Ishockey Klub er en forening, der lægger stor vægt på at udvikle dygtige spillere og skabe fællesskaber med børn og unge.

Herlev Løbe- og Atletikklub

Herlev Løbe- og Atletikklub er et fællesskab gennem sporten, som styrker medlemmers livsstil og sociale netværk.

Herlev Petanque

Herlev Petanque mødes og spiller petanque i sommertiden om aftenen 1-2 gange om ugen.

Herlev Skyttelaug

Skydeklub med 12 baner.

Herlev Sogns Menighedspleje

Velgørenhed & Indsamlinger.

Herlev Sogns Menighedspleje samler penge ind gennem forskellige aktiviteter, f.eks. spisning i sognehuset hver 2. torsdag, Hjulmandens Hus, adventsmarked og Herlev festuge. Alle aktiviterer er drevet af frivillig arbejdskraft i hyggelige arbejdsgrupper.

Vi kan altid bruge flere frivillige.

Overskuddet går til menighedesplejens hjælpearbejde i sognet og til sociale aktiviteter.

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05