Fleksjobcafeen i Herlev

“Fleksjobcafeen i Herlev” er et frirum for fleksjobbere og førtidspensionister.
Gruppen er startet af folk i fleksjob og er udelukkende på frivillig basis og har ingen tilknytning til det kommunale regi. 
“Fleksjobcafeen i Herlev” mødes hver anden uge og deler erfaringer og hjælper og støtter hinanden, da det ofte kan være en svær ting at være fleksjobber og en lille brik i det offentlige system. 
I “Fleksjobcafeen i Herlev” bliver der talt om løst og fast, og interessante personer bliver også gerne inviteret på besøg til at fortælle om forskellige emner, der ikke nødvendigvis behøver at omhandle det at være fleksjobber. Mest af alt mødes “Fleksjobcafeen i Herlev” til en kop kaffe/te, snak, grin og alvor.

Det koster 10 kroner pr. gang at deltage. Pengene går til kaffe, te og lidt lækkert til kaffen.

Hjemmeside: Facebookgruppe, søg: “Fleksjobcafeen i Herlev”. Er du ikke på facebook og gerne vil høre nærmere, er du velkommen til at skrive en mail til Hanne på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tidspunkt: Tirsdage i lige uger kl. 15.00 til 17.00.

Contact

  • Hanne
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Leave a comment

You are commenting as guest.

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05