Landsforeningen for efterladte efter selvmord - Lokalkreds Sjælland

Efterladte efter selvmord, Lokalkreds Sjælland, skaber mulighed for, at efterladte efter selvmord kan møde andre med lignende erfaringer. Foreningen består hovedsageligt af frivillige, som selv er efterladte. Efterladte efter selvmord ønsker at være med til at løfte og hjælpe ved at skabe et netværk, hvor der er rum til sorgen og, hvor tabuet om selvmord forsøges nedbrudt og selvmord gøres legalt at tale om.

Foreningen arbejder for at give styrke og håb til dem, der er efterladte efter selvmord.

Foreningen afholder caféaften, som er et forum, hvor man som efterladt har mulighed for at møde andre i samme situation i et varmt, afslappet og trygt forum. Cafémøderne afholdes med eller uden foredragsholder. Emnerne for foredrag er forskellige aspekter omkring selvmord og sorg. De fremmødte har mulighed for at komme med deres personlige beretninger i en afslappet og tryg atmosfære. Til cafémøderne formidler foreningen informationer og oplysninger vedrørende sorgbearbejdelse alt efter målgruppe. Når der ikke er foredrag, er der samtale mellem de efterladte om deres tab. Det er meget hjælpsomt at møde andre i samme situation i et varmt og afslappet forum.

Tidspunkt: Se under lokalkreds Sjælland på hjemmesiden eller på Facebooksiden Efterladte efter selvmord.

Contact

  • Janni Johanne Mortensen
  • Sjælland 24 23 44 75 / Landsforeningen 70 27 42 12
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Leave a comment

You are commenting as guest.

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05