Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Blixen Klub

Blixen Klub

27 august 2019 13:00 - 15:00

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev

Blixen Klub er et mødested, hvor kvinder +60 netværk med hinanden og udvider horistonen med foredrag, debat og udflugter.

27. august kl. 13-15
Om Karen Blixen

Foredragsholderen er Flo (Florence Laraignou), som er tidligere Marketing- og Kommunikationschef i en stor international virksomhed. Flo har de seneste fem år arbejdet som projektleder indenfor det frivillige område. Hun var med til at starte Blixen Klub i Gentofte og er stadig primusmotor for klubbens udbredelse.


Da navnet til klubben skulle findes, var en lang række kendte forfatterinder i spil. Da valget faldt på Karen Blixen, foretog Flo en del research omkring hende, og på den baggrund sammensatte Flo et lille causeri om Karen Blixen. Hvad var det, som formede hende, hvad drev hende, og hvilken personlighed havde hun?

Foredraget er ikke om hendes forfatterskab, men om personen Karen Blixen.

10. september kl. 13-15
Om at rejse på Island

Lily Bahnsen, Spejderleder, kloakmester og rejseleder, fortæller om sit elskede Island.

Fra kursusleder på "Fjeld og Rid" til "Vandfald Vulkaner og Varme bade" med turister. På Island har Lily haft ansvar for både deltagere og heste i den vilde og overdådigt smukke Islandske natur.

24. september kl. 13-15.
Om at male portrætter

Lis Kjærgaard, arkitekt og portrætmaler, fortæller om kunsten at portrættere et menneske.

Arbejdsprocessen, karakter, personlighed og portrætmaleriets stemning og farveholdning er noget af det, som Lis kommer ind på i sit oplæg.