Bliv medlem

Du kan både blive medlem som privatperson og som forening, gruppe eller aktivitet. Du skal blot udfylde skemaet på denne side; herefter modtager du en faktura.

Som forening, gruppe eller aktivitet kan du, når du er medlem, låne vores lokaler til dine aktiviteter. Book lige her. Vi vejleder og rådgiver desuden vores medlemmer i forhold til foreningsarbejde, rekruttering og fastholdelse af frivillige, og hjælper med fondsansøgninger og projektopstart.

Medlemskab for foreninger og grupper er 350,- kr. årligt for hver aktivitet eller gruppe. 

Som personligt medlem får du tilsendt vores nyhedsbrev, får tilbud om kurser og er desuden med til at støtte op om vores foreninger, aktiviteter og sårbare brugere. På den måde er du med til at gøre en forskel for dit lokalsamfund. Desværre er det ikke muligt at låne lokaler som personligt medlem. Kontingentet for personligt medlemskab er 150,- kr. årligt.

Ved deltagelse i en selvhjælps- netværksgruppe koster det 100 kr. for et forløb. Beløbet skal som udgangspunkt være betalt senest en uge før gruppestart.

Du kan betale med Mobilepay 141641 eller til Arbejdernes Landsbank, 5341 0415177. Eller på mobilepay 141641. HUSK at anføre enten dit fulde navn eller forenings- eller aktivitetsnavn.

Som medlem af Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev modtager du automatisk nyheder om vores tilbud og aktiviteter.

Invalid Input

Hov du glemte at skrive dit navn

Invalid Input

Invalid Input

Hov du glemte at skrive din adresse

Invalid Input

Invalid Input

Hov du glemte at skrive dit telefonnummer.

Hov du glemte at indtaste din email

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05