Bliv medlem

Du kan både blive medlem som privatperson og som forening, gruppe eller aktivitet. Du eller din aktivitet kan blive medlem ved at udfylde skemaet på denne side. Efterfølgende modtages en faktura.

Som forening, gruppe eller aktivitet kan du, når du er medlem, låne vores lokaler til dine aktiviteter. Book lige her. Vi vejleder og rådgiver desuden vores medlemmer i forhold til foreningsarbejde, rekruttering og fastholdelse af frivillige, og hjælper med fondsansøgninger og projektopstart. Medlemskab for foreninger og grupper koster 300,- kr.  årligt for hver aktivitet eller gruppe. 

Som personligt medlem kan du ikke låne lokaler, men du er med til at støtte op om vores foreninger, aktiviteter og sårbare brugere. Du er dermed med til at gøre en forskel for dit lokalsamfund. Pris for personligt medlemskab er 100,- kr. årligt.

Ved deltagelse i en selvhjælps- netværksgruppe koster det 100kr. for et forløb. Beløbet skal som udgangspunkt være betalt senest en uge før gruppestart.

Du kan betale med Mobilepay 141641 eller til  Arbejdernes Landsbank, 5341 0415177. Eller på mobilepay 141641. HUSK at anføre enten dit fulde navn eller forenings- el. aktivitetsnavn.

Som medlem af Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev modtager du automatisk nyheder om vores tilbud og aktiviteter.

Invalid Input

Hov du glemte at skrive dit navn

Invalid Input

Invalid Input

Hov du glemte at skrive din adresse

Invalid Input

Invalid Input

Hov du glemte at skrive dit telefonnummer.

Hov du glemte at indtaste din email

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05