Frivilligverdenen

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev er eksperter i frivillighed og har en generel viden om, hvad der rører sig inden for frivilligområdet - både lokalt og nationalt. 

Vi er foreningernes og kommunens indgang til viden om frivillighed, både, når det drejer sig om vejledning til, hvordan man bedst arbejder med frivillige, og om viden om den generelle udvikling og de tendenser, der er i civilsamfundet.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for mere viden og vejledning omkring frivillighed.

Her på siden finder du også links til andre aktører som arbejder med frivillighed.

Frivilligrådet er Danmarks nationale Frivilligråd, som bl.a. vejleder Ministeren om den frivillige sektor, og som gør opmærksom på uhensigtsmæssig lovgivning om, hvad der er uhensigtsmæssigt for frivillige.

Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA) er det landsdækkende støtte- og udviklingscenter. Deres formål er, at styrke og udvikle frivilligt socialt arbejde i Danmark, samt at indsamle og formidle viden om civilsamfundet. Centeret udbyder desuden kurser for frivillige to gange årligt.

Frivilligcenter & Selvhjælp Danmark (FriSe) er repræsentant for landets frivilligcentre og selvhjælpsorganisationer. FriSe besidder en stor viden om frivillighed, og arbejder dagligt for at skabe de bedste betingelser og største udfoldelsesmuligheder for frivillige og foreninger i Danmark.

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05