Gruppetilbud

Vi tilbyder forskellige former for selvhjælpsgrupper og netværkstilbud for mennesker, som har brug for nye fællesskaber, støtte eller vejledning. Grupperne har til formål at skabe rammer for nyt netværk og fællesskab med andre mennesker i samme livssituation eller med samme interesser.

Den fælles forståelsesramme giver stor mening og håb for de dem, der allerede har deltaget i vores selvhælpstilbud igennem de sidste 25 år. 

Grupperne drives af frivillige, som har erfaring med at sætte grupper i gang. De frivilliges rolle varierer alt efter gruppetype. Nogle grupper er guidede grupper f.eks  "Kom videre Mand", og "Livshistoriefortælling" med tematiserede mødeforløb. I denne gruppetype guider den frivillige dig igennem "temaer" ud fra en manual og deltager i alle møderne. Forløbene varer som regel mellem 8-16 mødegange.

Andre grupper er hjælp til selvhjælpsgrupper,  hvor den frivillige er med til at skabe tillid mellem deltagerne og støtte deltagerne indtil gruppen er klar til at stå på egne ben. Deraf navnet "Hjælp til selvhjælp", deltagernes fælles udgangspunkt og erfaring er udgangspunkt i at hjælpe sig selv og gruppen videre, f.eks. sorggrupper for voksne.

Alle vores børnegrupper er tematiserede gruppeforløb, hvor der mindst er to voksne frivillige og ansatte til stede ved hvert møde. 

Bemærk, at det koster 100 kr. pr. barn eller voksen at deltage i et gruppeforløb. Du har returret på din indbetaling, hvis tilbuddet skulle vise sig ikke at være det rigtige for dig. Det kræver dog, at du anmoder om at få beløbet udbetalt senest efter 2. gruppemøde. Se mere her vedrørende betaling.

Her nedenfor finder du information om alle vores gruppe- og netværkstilbud. Hvis du ikke finder hvad du søger, så kontakt os gerne. Så undersøger vi om det er muligt at etablere grupper med "dit emne" eller henvise dig til vores samarbejdspartnere.

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05