Gruppe tilbud

Vi tilbyder forskellige former for selvhjælpsgrupper og netværkstilbud for mennesker som har brug for nye fællesskaber, støtte eller vejledning.Grupperne har til formål at skabe rammer for nyt netværk og fællesskab med andre mennesker i samme livssituation eller med samme interesser.

Den fælles forståelsesramme gir stor mening og håb for de mennesker der allerede har deltaget i vores selvhælpstilbud igennem de sidste 25år. 

Grupperne drives af frivillige som har erfaring med at sætte grupper i gang. De frivilliges rolle variere alt efter gruppetype. Nogle grupper er guidede grupper f.eks  Kom videre Mand, og Livshistoriefortælling med tematiserede møderforløb. I denne gruppetype guider den frivillige dig igennem "temaer" udfra en manual og deltager i alle møderne. Forløbene varer som regel mellem 8-16 mødegange.

Andre grupper er hjælp til selvhjælpsgrupper,  hvor den frivillige er med til at skabe tillid mellem deltagerne og støtte deltagerne indtil gruppen er klar til at stå på egne ben. Deraf navnet "Hjælp til selvhjælp", deltagernes fælles udgangspunkt og erfaringer er udgangspunkt i at hjælpe sig selv og gruppen videre, f.eks. Sorggrupper for voksne.

Alle vores børnegrupper er tematiserede gruppeforløb, hvor der mindst er voksne frivillige og ansatte til stede ved hvert møde. 

Bemærk det koster 100kr. pr. barn eller voksen at deltage i et gruppeforløb. Du har returret på din indbetaling, hvis tilbuddet skulle vise sig ikke at være det rigtige for dig. Det kræver dog at du anmoder om at få beløbbet udbetalt senest efter 2 gruppemøde. Se mere her vedrørende betaling.

Her nedenfor og finder du information om alle vores gruppe og netværkstilbud. Hvis du ikke finder hvad du søger, så kontakt os gerne. Så undersøger vi om det er muligt at etablerer grupper med "dit emne" eller henvise dig til vores samarbejdspartnere,

HERLEV HOVEDGADE 172 | 2730 HERLEV | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 61 51 54 05